RAGGA!

JAA! det är dans idag, det ska bli skit och nu får man ju lov att ta i eftersom det är ingenting nästa vecka för att det är påsklov så idag du linnéa ska vi shaka as.
Jag och Linnéa äger på dansen haha <3

Brun i vårvärmen!

Den här brun utan sol krämen tycker jag är den bästa om man tar lite i taget och den här kan man ha till både kropp och ansikte och jag lovar man blir skit brun av den. Måste köpa den så jag blir lite brun i vårvärmen. Det är en fördel att krämen är brun så man ser vart man har smort in sig och det minskar fula fläckar. Du kan köpa den till exempel på Kicks, H&M eller Åhlens och den kostar runt 160kr.

Snark!

Jag somnade typ tre igår kunde inte somna så gissa vem som är trött idag? Jo jag hehe

Hej alla glada människor!

Idag har jag varit i skolan och haft två lektioner ganska segt idag faktiskt. Har pluggat lite när jag kom hem, men det gick väl som vanligt (alltså dåligt hehe). Sedan så har jag försökt designa min blogg men det var inte det lättaste hehe det var mycket svårare än vad jag trodde. Jag sitter just nu och lyssnar på Melissa Horn hon är faktiskt ganska bra. Nej nu ska jag nog fixa till mina naglar de ser förjävliga ut, jag ska göra hela paketet alltså klippa, fila och lacka det är så mycket roligare att ha fina naglar när man håller på med händerna.
Håller ni inte med mig?



Sommartid!

Hej alla idag har det varit en ganska bra dag vaknade klockan tio och trodde väl att klockan var tio men klockan var elva eftersom det har bytt till sommartid typiskt mig att glömma det, men jag känner mig väldigt glad för att det är sommartid känner livet i mig. Sen var det dags för skolan som varade i tjugo minuter ganska onödigt tyckte jag att dra dit men men vad gör man inte om man måste hehe. Har väl försökt att plugga idag har väl gått sådär måste jag erkänna men jag ska försöka råå plugga imorgon istället. :) nu ska jag väl dra till sängs vi hörs imorgon raringar :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0